El Centre Jove de Capdepera participa en el VI encontre iberoinsular ERYCIA (European Youth Information and Counselling Agency) on es donen cita persones especialitzades en la dinamització i orientació de joves de diferents comunitats d'Espanya, Portugal i Andorra, i que enguany es duen a terme a Navarra.

El Centre Jove de Capdepera ha exposat el seu projecte referent a les Assemblees Joves que tenen gran acollida al nostre municipi des de fa un temps com també segueix les línies de feina que es marquen des de l'agència ERYCIA pel que fa a la informació i assessorament juvenil.

La regidora de Joventut de l'Ajuntament de Capdepera, Agripina Rocha ha remarcat la importància de què el Centre Jove de Capdepera sigui un referent a nivell internacional pel que fa a la participació jove al municipi, i que l'oferta d'oci educatiu que duim a terme es tengui en compte en unes jornades com aquestes. Rocha: "Volem agrair i reconèixer la gran labor que l'informador juvenil i la tècnica de joventut realitzen a Capdepera".


Assemblea de joves a Capdepera

Aquestes jornades compten amb la participació de l'Institut Balear de la Joventut - IB-Jove i ajunten a tècnics de joventut i informadors juvenils de diferents localitzacions que podran compartir les diferents fórmules i dinàmiques que es duen a terme a cada un dels seus serveis.

Eryica - European Youth Information and Counselling Agency

Institut Balear de la Joventut - IB-Jove