El turisme solidàri


Marta Melis Bestard ha passat aquest estiu a Tanzània col·laborant amb l'ONG "Amigos de Tanzania" i alhora ha aprofitat per conèixer aquest país i pujar, per expemple, al cim més alt d'Àfrica, el Kilimanjarro.

Na Marta, que va estudiar Infermeria i Teràpia Ocupacional ha pogut posar en pràctica els seus coneixements i ajudar als més desfavorits formant part d'una ONG.

L'ONG "Amigos de Tanzania" desenvolupa tres projectes principals:
* Una casa d'acollida "Baobab Children's Home", on fan feina per el desenvolupament del poblat Maksora a partir de treballar amb la infància i la seva educació.
* El projecte Twiga, col·laboren amb persones amb pocs recursos econòmics per a que puguin millorar, per si mateixos, el seu futur.
* El projecte Granja, mitjançant el qual pretenen l' independència econòmica de la casa d'acollida.Ella, juntament amb altres amigues, han participat del projecte Turisme Solidari amb el que es preten donar a conèixer un altra Tanzània, una que no apareix als fulletons de les agències alhora que fomenten un turisme sostenible i responsable. a més de poder conèixer tos els altres projectes que duen a terme.Tota una experiència.


A la casa d'acollida


A la granja.


A l'escola 


Dalt del Kilimanjaro, mostrant la senyera mallorquina.


ZanzibarTambé va comprovar lo universal que és el trenat de fibres vegetals, que aquí coneixem com a llata. Talment aquí.Esperam que arribi per que ens conti en directe més coses d'aquesta "aventura" solidària.