Cap de setmana a Deià. Refugi de can Boí


El proper cap de setmana, 17 i 18  de març les Cranques Reumàtiques tenim prevista l'estada al refugi de Can Boí a Deià.






Programa d'activitats

- Dia 17: La sortida serà dissabte a les 9 hores de la plaça de la Constitució i en arribar a Valldemossa (prèviament deixarem un cotxe a Deià) realitzarem una ruta per la costa. La idea és no acabar molt tard per arribar d'hora al refugi, dutxar-nos i fer un volt pel poble abans (o després) de sopar.

- L'endemà, diumenge dia 18: sortirem d'hora cap el puig Caragolí / Teix pels cingles de Son Rul·lan (convé dur bastons aquells que patiu de genolls!). A dalt se pot decidir anar cap a Valldemossa (pel Pla d'es Pouet) o tornar pel mateix camí a Deià en funció de l'horari i la combinació de cotxes.

Així que preparau-vos per passar un bon cap de setmana a Deià.

Recordau:
- Dur dinar per als dos dies.
- Pensau a dur el DNI per mostrar al refugi i targeta sanitària, així com la targeta de la FEDME de 2012 aquells que en teniu. 
- En arribar al refugi cadascú haurà de pagar sopar i berenar (+costos addicionals: llençols, tovalloles...uns 15€).
- Podem dur una bossa amb roba i estris personals (a més de la motxila), se pot arribar amb cotxe al refugi.

Nota: si algú es vol afegir ha de gestionar directament la reserva de places per aquest dia a través del web del Consell de Mallorca per verificar si hi ha places i ens ho ha de comunicar. A Cap Vermell trobareu (en breu) més informació de les possibles excursions.