Image


JOSÉ MEDINA SUÁREZ
  -Què et va decidir a presentar-te  a les municipals?

-Després d’haver estat 25 anys a l’Ajuntament com a funcionari i haver participat en distints col·lectius veïnals, educatius i esportius, em feia molta il·lusió poder ajudar a millorar la gestió de l'Ajuntament, sobretot en el dia a dia. 



  -Una vegada a l’Ajuntament, què és el que més t’ha sorprès?

-Sorprendre'm, res, doncs conec bé la casa. La sorpresa és majúscula quan he vist persones que al llarg de quatre anys han criticat durament la gestió dels equips de govern anteriors i quan han arribat al poder han sucumbit amb molta facilitat i sense piular. La sorpresa és gran quan s’han pres uns acords totalment d'esquena als ciutadans, sense haver-se assessorat ni aconsellat per  les parts interessades. Record la tala dels pins de la plaça d'es Sitjar, la pavimentació de carrers, a Cala Rajada, sense tenir en compte que no tenen recollida d’aigues pluvials, cosa que obligarà a tornar-los obrir, o l’estat de la platja de Cala Agulla. La supressió dels aparcaments projectats a la sala multiusos, el desfassament en els capítols de despeses, el no soterrament de les linies elèctriques, etc. 



 -En aquest mandat, què és el que més t’agradaria aconseguir?

- En aquest mandat m’hagués agradat aconseguir posar l’administració al dia i fer-la  dinàmica i motivada, aconseguint que els tràmits s’agilitzassin al màxim i així facilitar al ciutadà la tramitació burocràtica, sempre enfarfegada. Aixó és quelcom que duc dintre, després de tants d’anys de sentir  queixes que quasi mai són escoltades pels polítics de torn, i jo diria que és deixadesa o manca de voluntat política a l’hora de prendre decisions. L’actual govern tampoc ha sabut enfrontar-se al problema i d’una vegada per totes deixar-lo resolt. 


 -Com es veu el poble des de el balcó de la Sala?

-Al poble el veig sempre igual. Com ja he dit abans, durant molts d’anys l’he vist des de dintre i avui segueix igual. S’ha de reconèixer, i s’ha de fer autocrítica, que tots el qui han passat per l’Ajuntament, tant regidors com batles, no han millorat en res el dia a dia que és tan important per al ciutadà, ningú s’ha empleat a fons a millorar-lo; sempre ens han preocupat les grans inversions, que òbviament són importants; peró al meu mode de veure ha faltat el polític que diàriament es passeja pel municipi i veu i escolta els problemes quotidians, pren nota i els soluciona de forma immediata, o bé explica els motius que impedeixen la sol.lució. Aquest és el repte que m’impòs si qualque dia tenc l’oportunitat de governar.