Jugador del planter de l'Escolar amb qui arribà a Tercera divisió








En Pep va ser un excel·lent jugador de el CD Escolar, un jugador del planter dels millors que recordem en el seu lloc habitual de central o libero, va ser jugador entre d'altres de la pedrera de l'Escolar en les temporades 1986-87 i 1987-88 en que el club de Capdepera milità per darrera vegada a la tercera divisió.

En primer lloc li vull preguntar sobre els seus inicis ¿A què es va deure que de la seva promoció sortís tanta qualitat? Ja que va ser una de les millors pedreres per no dir la millor que ha tingut el Escolar.
T'explicaré. Amb 7-8-9- anys anàvem a escola amb D. Vicens a part de ser bon mestre i bellíssima persona li agradava molt el futbol, ​​el dilluns de cada setmana cap a dos equips, cada dia jugàvem un equip contra l'altre, sense donar-nos compta amb engany arribàvem divendres amb empat, aquest dia jugàvem un partit per al desempat. Jugàvem molt al carrer, després en el Campet davant de la Pensió Alfonso, tot el dia amb la pilota a la mà, només pensàvem en jugar. Organitzàvem partits sempre al carrer en aquells temps no hi havia PlayStation ni mòbils.

Quan vas començar a jugar amb el Escolar?
Quan entrenava el meu padrí Paco Gambins jo anava molt pel camp. En canviar-me per edat a l'escola de S'Alzinar de Capdepera, el mestre José Antonio era molt esportista, suma diversos equips de diferents disciplines entre elles un equip Benjamí de futbol, ​​entrenat per J. Terrasa vam començar a jugar partits amistosos. En competició juque amb l'equip aleví de l'Escolar, després en infantils, cadets, juvenils, preferent i tercera divisió.

 
Quins records tens de la teva etapa al Escolar?
 
Tots els records són bons, en categories inferiors tots els partits els guanyàvem per golejada, tots érem molt amics gaudíem de jugar especialment en l'etapa juvenil a la qual vam aconseguir amb Pep Fuster d'entrenador ser campions de juvenils jugant la temporada següent a la màxima categoria del futbol juvenil contra equips com el Mallorca, Manacor, La Salle, etc.

Amb el primer equip ... l'ascens a Tercera Divisió
És clar que vaig tenir l'alegria de pujar però repeteixo els millors records són de la meva etapa juvenil.

Digues-me entrenadors que recordes.
Paco Gambins meu padrí va ser el primer després record a Juan Terrasa, Guiem Danus, Baltasar Moya, Santi Pujol, Pep Fuster, etc. Amb el primer equip a preferent i tercera divisió a Pep Fuster, Bernat Gelabert, Pedro Ríos, Paco Acuñas, Jaime Mascaró.

Sent jugador de l'Escolar vas tenir ofertes de dos equips de 2a divisió "b" És així?
 
Efectivament primer Romeo Sala president del Badia em convido perquè jugués amb el seu equip, després va ser Jimmy entrenador del Manacor al costat de Toni Pascual em van oferir jugar amb el Manacor. La millor oferta va ser del Manacor, en els equips de segona "b" per obligació havien de ser alineats dos jugadors Sup-23, el Manacor només comptava amb M.A. Nadal, vaig tenir una bona oportunitat, però a l'haver de començar la cursa, els entrenaments eren de dia com un professional, ho tenia difícil l'estudiar i jugar, em vaig decidir pel primer.

Vols dir alguna cosa més?
Tinc uns bons records dels entrenadors que vaig tenir i tota la gent que en aquells moments estava vinculada al club, entre tots formàvem una gran família.



Foto de l'any 1975 -un dels primers equip de benjamins de l'Escolar
Dempeus. Juan Terrasa (entrenador), Biel Colom, Toni Sureda, Pedro García, Biel Bernat, Manolo Fernández, Toni Macarro, Tolo Riutort, Felipe Cobos, Tomeu Pascual, José Antonio (mestre) Ajupits. Juan José Muñoz (Goiko), Vicente Mascaro, Pep Roig, Tomeu Moll (Tolo Ros) Pepe Arquellada, Salvi Ortega, José Miquel.




Foto 1977-1978 Alevins - drets, Santi Pujol (entrenador), Toni Ferrer, Pep Roig, Vicente Mascaro, Juan Ares, Pepe Arquellada, Tomeu Moll, Manolo Fernández, Tomeu Pascual- Ajupits, - Toni Bonet, Salvi Ortega, Tolo Riutord, Pep Ferrer , Miquel Àngel González, Juan José Muñoz, José Miquel.

Manolo Fernández, Suso Rexach i Pep Roig


BEST