Analitzam la seva etapa esportiva al RCD Mallorca des del 2012 i el seu futur

 
Han estat cinc anys molt intensos:

Temporada 2012-2013 al costat de Pepe Gálvez i Julián Robles amb els Juvenils "A", amb Santi Miralles al juvenil "B" i és el primer preparador de l'equip cadet. Tècnics totalment nous Pepe Gálvez vènia del Calvià i Jaume de la coordinació del planter de l'Escolar.

Temporada 2013-2014, Amb Pepe Gálvez i Alfonso Pérez al juvenil "A", i amb Santi Miralles al juvenil "B". Aquesta temporada el gabellí Geroni Font es va fer càrrec de la preparació física dels cadets.

Temporada 2014-2015, inicia la temporada amb Pepe Gálvez i Alfonso Pérez al juvenil "A", al mes i mig el preparador físic de l'equip filial se'n va del Mallorca "B" i amb Olaizola i Finidi George acaba la temporada a Segona divisió "B" aquesta temporada es descendeix.

Temporada 2015-2016, comença amb el Mallorca"B" a Tercera divisió, a l'octubre van destituir al Xapi Ferrer, del primer equip del Mallorca de segona "A", Pepe Gálvez és el seu substitut i crida a Jaume Moll per al primer equip a segona "A". Pepe Gálvez era entrenador interí li van donar tres partits i en durà sis. Fernando Vázquez substitueix Pepe Gálvez; Fernando vengué sol i Jaume va tenir la sort de quedar-se amb ell fins al final de temporada, l'equip salva la categoria a la darrera jornada.


Temporada 2016-2017 Comença una altra vegada amb Fernando Vázquez al Mallorca "A" a Segona divisió "A", al final de la primera volta van destituir a Fernando Vázquez. Olaizola costat de Julián Robles es van fer càrrec de l'equip i van mantenir a Jaume tornant a coincidir tots tres; van ser destituïts dos mesos abans de finalitzar el campionat. Van portar a Sergi Barjuan, va venir amb el seu cos tècnic sense preparador físic i Jaume es va quedar amb ells, al final de temporada va descendir l'equip a segona divisió "B".

Temporada 2017-2018. El Mallorca va fitxar a Vicente Moreno que va portar a tot el seu equip, Jaume es va quedar com a preparador físic del grup. Treballarà fins el 17 de desembre d'aquest any 2017, per al gener de 2018 incorporar-se al seu nou equip de la Xina.

Demanam a Jaume que ens doni la seva opinió dels entrenadors amb els quals ha treballat amb la primera plantilla del Mallorca a segona "A" i el que porta d'aquesta temporada a segona "B"

Pepe Gálvez - Un entrenador molt complet, tàcticament molt bé, llegeix adequadament els partits, té bon rotllo amb els jugadors que és molt important, la filosofia ofensiva que té és molt bona, crec se li han donat poques oportunitats.

Fernando Vázquez - Destacaria que sap moltíssim de futbol, ​​té bon caràcter amb el jugador i sap al que vol jugar que és molt important.

Javier Olaizaola - Molt semblant de com treballava al filial, té la seva idea de joc més defensiva que ofensiva, vol del jugador la contundència i l'agressivitat.

Sergi Barjuan - Al final de temporada passada, canvi a un equip que estava una mica enfonsat, es va posar al costat dels jugadors amb la situació que es trobaven, va donar una idea ofensiva amb el tenir la possessió de la pilota i confiança a través d'ell que és important.

Vicente Moreno - Ara com ara un entrenador que fa les coses molt bé, té cura detall a detall, confia amb la gent que té a prop, en el present molt bé.

Diferència d'entrenar juvenils a professionals?
Els juvenils t'escolten a través de la serietat que tu imposes, amb els professionals pots tenir una mica de més rotllo, són professionals i saben l'objectiu.

Motius de la teva marxa a la Xina?
Que un entrenador com Sergi es fixi en mi, ho he valorat molt positivament, ara per la meva edat sense fills és el moment d'agafar més experiència, en una nova cultura, nou idioma, etc.

Ets conscient de la feina que tindràs allà?
És una altra història el futbol no és tan professional com a Espanya, però estan evolucionant molt, crec serà positiu anar-hi i aportar el nostre granet d’arena.

Per acabar?
Agrair a Mallorca la facilitat que m'ha donat per sortir i l'oportunitat que em va donar en el seu moment per al meu treball professional.

BEST