Dilluns, dia 14 d'agost, el programa de festes va programar dos activitats els tallers infantils a la plaça dels Pins i el concert líric de na Bàrabara Femenies i Maria Antònia Gomis (d’aquest acte ja hi ha una crònica específica publicada a Cap Vermell).
 

Des de les 6 de la tarda hi hagué tot un seguit de tallers, jocs i animació infantil a la plaça dels Pins.  Com als jocs d’aigua, hi hagué molta participació. Va resultar un capvespre molt animat i van ser molts els infants que gaudiren de la festa.







A més de l’animació infantil, amb música i balls, hi havia castells, pistes americanes. bou mecànic, i tallers per dibuixar, per a tots els nins i nines.

 

 Dimartm dia 13 d’agost, estava programada la festa Neó a la plaça dels Pins. Amenitzada per DJ i musiques ballables, la carpa instal·lada s’ompli bàsicament de jovent que gaudí de la festa. No cal dir que dintre feia una calorada (malgrat part estigués oberta) però els joves, són joves i s’ho passaren d’allò més bé amb música a tope i llums de colors.

 



Enguany el bar anava a càrrec de l’Escolar.