La jornada festiva de diumenge, dia 13 d’agost començà amb dues proves esportives a la zona de Cala Agulla. El Triatló de Cala Agulla, que arriba a la seva  IX edició, i la IV cursa de marxa nòrdica. D’aquests dos esdeveniments, inclosos al programa de festes, hi ha informació específica a la revista digital.


Triatló : http://www.capvermell.org/index.php/actualitat/esports/21127-resultats-del-triatlo-de-cala-agulla-2017

Marxa nòrdica: http://www.capvermell.org/index.php/actualitat/esports/21126-cursa-de-marxa-nordica-de-cala-agulla-2017



Només comentar que va ser tot un èxit de participació i organització.

 
Ja fosquet va tenir lloc el sopar solidari que organitzen “Voluntaris de Mallorca”. El sopar és a base de pa amb oli amb embotits i formatge; per postres gelat i ensaïmada . Enguany se serviren  310 racions.
 

Per amenitzar el sopar el ballet de na Claudia Suiter preparà tot un seguit de coreografies i danses, amb una acurada posada en escena tant de decoració com vestuaris.

Des del grup de les més petites a les joves amb més formació, van fer-lo molt bé i mostraren el alt nivell de l’escola de ball i  la dedicació de les ballarines. Com podeu veure a les imatges hi assistí molt de públic.  Per dues vegades , un tall de llum deixà l’escenari sense llum ni so, afortunadament quedà en una anècdota, ja que se va poder adobar la pana ( les joves seguiren amb la dansa mentre les companyes entonaven la cançó).

Al terminar la funció, les alumnes van lliurar un ram de  flors a na Claudia. També hi hagué un moment molt emotiu quan la professora s’acomiadà de na Bel Font, que ha de deixar les classes el proper curs per raons d’estudi.

Us deixem algunes imatges de l’espectacle que oferiren: