Els Ploma de ferro, organitzats anualment per l’Ajuntament de Capdepera, enguany han assolit la XXIII edició, amb 39 narracions presentades en la categoria adulta.


 

Els guanyadors d’aquesta edició han estat: Roger Muntés Zabala, de Barcelona, que sota el pseudònim Gèlius ha obtingut el primer premi, amb la narració “El bell relat del Gran Visir i Zubaida”, valorada en 600€ i un guardó. El segon premi ha estat per a “Estiu i llet materna”, de Pau Estrany Planas, de Palma, sota el pseudònim Josep Lluís Cifre Sastre, valorada en 300€ i un guardó.
 

Aquesta edició s’ha caracteritzat per un lleuger increment de participants del País Valencià i les Illes Balears. El jurat ha estat format per Antoni Riera Vives, Antoni Tugores Manresa i M. Antònia Massanet Mayol.

Ambdues obres es podran consultar en propers mesos tant a la web municipal com al de l’Associació Cultural Cap Vermell i en una publicació recopilatòria de les cinc darreres edicions, prevista per a l’any 2016.

Els premis es van atorgar ahir horabaixa al teatre de la localitat amb la presència del batle de Capdepera, Rafel Fernández, i del Director Insular de Cultura, Rafel Creus. Com a colofó s’hi va realitzar l’espectacle poético-musical “El gust és nostre”, de la companyia La Fornal, acte subvencionat per la CAEM.