Amb motiu del lliurament dels Premis Ploma de Ferro 2015 vam tenir l'ocasió de gaudir d'un recital poètic singular. Presentat com una mena de menú poètic, el xef Joan Gomila i els sommeliers Cesc Montané (Saxo) i Kiko Barrenengoa (guitarra, percusió i violí), ens oferiren una ampla selecció de poemes (més de trenta) de diferent temàtica.



L'espectacle esta organitzat en cinc seccions poguérem assaborit uns aperitius, tapes, plats de carn, productes de la terra i postres de la mà de poetes mallorquins, com ara Miquel Àngel Riera, Jaume Santandreu, Hilari de Cara, Blai Bonet, Guillem d'Efak, Bernat Nadal o Damià Huget. Tambè van ser presents poetes catalans i valencians com ara J.V. Foix, Joan Margarit,  Joan Salvat-Papasseit, Vicent Andrès Estellés o Ovidi Montllor. No faltàren tampoc peces del cançoner popular.



L'obra dirigida per Andrea Cruz resultà una excel·lent recopilació de poemes, magníficament interpretada per Joan Gomila i amb l'acompanyament musical  de luxe de la mà de Cesc Montané i Kiko Barrenengoa.

El públic assitent, dissortadament escàs, va sortir positivament sorprès per l'espectacle poètic-musical ofert per la Fornal.



En acabar, el públic, sortí amb la panxa buida i el cap plè de poesia. Per omplir la panxa, al voltant de la plaça de l'Orient hi ha excel·lents ofertes.