S'inaugurarà dimarts dia 27 de maig a les 18h amb la presència dels patrocinadors i autoritats

Tot és a punt. Capdepera rebrà de mans de Gustavo el mural més gran de les Illes Balears i farà realitat el concepte d'art públic al municipi.

Han esta més de sis mesos de feina que ha rematat l'empresa Quintero Construccions amb el muntatge del mural al moll de Cala Rajada. Un recurs cultural d'interès al qual ja són molts els que s'acosten a contemplar-lo de prop i que s'hi fan fotos.

Un motiu cultural més del municipi que ens farà sentir afortunats a tots els qui aquí vivim, als qui entren al port o als qui trien Cala Rajada per venir de vacacions. I el que és més important, el podrem gaudir cada dia.

Per a l'acte de presentació està prevista la presènvia de Jaime Martínez, Conseller de Turisme, així com d'altres autoritats. Serà un acte senzill però ple de sorpreses. Tothom hi està convidat!Hem de tenir present que aquest mural que duu per t´tiol "Grup de músics disfressats esperant el vaixell de l'alegria" no ha suposat cap despesa de cap administració pública. El cost del mural, que ha superat els 50.000€, ha estat sufragat pels següents patrocinadors privats:

ASOCIACIÓN HOTELERA FIRST SUN

BODEGUES MACIÀ BATLE

COEXA, S.A.

ELECTRO HIDRÁULICA LLEVANT S.A.

GRUPO CAP VERMELL

REGINA ZIEGLER & WOLF GREMM

SORAT HOTELS DEUTSCHLAND

TEULERA CA’N BENITO

VIAJES SIDETOURS S.A.