En un senzill acte, que comptà amb la participació de la Coral S'Alzinar,  es va presentar aquesta obra d'art en forma de calendari.
Els que ens enviaren una felicitació i f
oren premiats amb un exemplar, ja poden recollir-lo a la llibreria "Lletres".



Tot estava previst perquè aquesta presentació es materialitzàs el 31 de desembre, en el Castell. Però els imponderables, en forma d'avaria de la rotativa on s'imprimia, impediren que el calendari d'en Pere Orpí fos aquí d'hora. A la fi, aquesta setmana ha arribat a Capdepera i a hores d'ara ja llueix en moltes de cases del poble.

El fet és que en l'edició per a Capdepera d'aquesta calendari, s'hi implicà la Coral S'Alzinar i ens hi implicàrem nosaltres, des de Cap Vermell, com a coptarocinadors. De manera que volguérem que l'acte de lliurament d'un exemplar a cadascun dels fantaires de la Coral tengués una certa solemnitat. I així va ser. Ens n'anàrem al Centre Cap Vermell i en Pere Orpí ens va parlar de les pintures que il·lustren cada mes i dels poemes que les complementen - o al revés - i en llegí alguns. Tot plegat, una obra d'art, com dèiem. Els membres de la Coral, de la seva banda, van fer el que saben fer, i cantaren l'Himne de Capdepera, del qual el mateix Orpí és l'autor de la lletra.

I finalment ho van brufar com pertoca, amb Herbes de Can Planetes.





Recordau, també, que Cap Vermell va sortejar 20 d'aquests calendaris entre tots els que ens enviàreu una felicitació per Nadal. De manera que els afortunats podeu passar a recollir-los per la llibreria-papereria "Lletres", del carrer Centre de Capdepera (davant l'Oficina de Turisme). Sou els següents:

- Joan de can Coll

- Miquel Ginard

- Asun

- Claudia Suiter

- Lila, Lobito i Toñy

- TRINI, SALVA, MARISA, SALVA JR I SALVA PADRÍ

- Baro Gutierrez i Maria ANtonia Sureda

- Wolfgang Steinebach de Düsseldorf / Alemanya

- María José Fernández

- Biel Bisquerra

- Magain

- Borja

- Miquel Rossell

- Ester López

- Andy y Lucas

- Més per Capdepera

- Associació cultural cinema de Capdepera

- María F. Peña Sangiorgio

- Isa Martínez

- Associació Amics de l'Escola de Música


I si algú no ha tengut la sort de ser premiat amb un calendari, el pot comprar a la mateixa llibreria. Es trata d'una petita inversió preciosa.