El dijous, festa de Sant Roc, es varen celebrar els darrers actes del programa de festes d'aquest any. Per ser dia del patró, els gegants del poble, en Roc i n'Esperança, desfilaren de la plaça dels Pins fins davant l'església, on foren plantats i on feren un ball. La missa solemne la presidí mossèn Miquel Mulet, rector de la parròquia.

Image

Ja de vetlada, els tradicionals focs artificials ompliren de llum les aigües del moll. Certament, es va tractar d'un castell molt vistós, que va fer les delícies dels milers de persones que omplien la façana marítima cala-rajadera.

Image

Image

I per arrodonir la nit, un concert recuperat: el de jazz en el moll. Els coneguts Andreu Galmés, Toni Cuenca, Miquel Navarrete, Manolo Cuesta, Max Sunyer, Víctor Uris, Jay Kay... ens deixaren el regust de la música de qualitat, amb un final ple de blues vigorós i engrescador.

Image

Hi hagué una notable resposta del públic, perquè aquesta és una música que molta gent aprecia i que no es pot deixar de banda en programar les festes.

Image

I no estaríem bons si no diguéssim que aquesta vetlada fantàstica té un gran "culpable", que s'hi implica en cos i ànima, i que no és altre que en Manuel Muntaner.

Image

Gràcies per tot, Manolo. Esperam que l'any que ve tornis estirar del carro i el moll pugui ser escenari d'una altra gran trobada dels amants del jazz. Vos deixam amb un tast en vídeo de l'ambient de jazz.

S'han acabat les festes de Sant Roc. Visca les festes de Sant Bartomeu!