Els actes de dia 15 començaren... volem dir que no començaren... Bé, el fet és que la pujada en globus aerostàtic per a infants s'hagué de suspendre a causa del fort vent que feia. Els nins, aquesta vegada es quedaren amb les ganes.

Pel que fa al sopar solidari, organitzat per Voluntaris de Mallorca, la feina començà a mitjan capvespre. La tremponada s'havia de preparar, i com podeu veure a la foto, la gent d'Herbes de Can Planetes s'hi va implicar de valent.

Image

Foren prop de 400 les persones que s'acostaren al moll, responent a la cridada. Els beneficis de la tremponada (no oblidem que l'Ajuntament va patrocinar la matèria primera, amb la col·laboració de la fruiteria Can Rotxet), es destinaran a una aula escolar a El Milagro (Perú).

Image

Tot plegat, un acte més de les festes, però aquesta vegada amb una doble vessant: passar una bona estona pel simbòlic preu de 2 euros, i al mateix temps contribuir a una bona causa.

Image

I per acabar la vetlada, cine a la fresca, i en català. Es va projectar la pel·lícula El guardià. La Direcció General de Política Lingüística i la Fundació "Sa Nostra" hi col·laboraren.

Image