Avui la batlessa de Capdepera, Mireia Ferrer acompanyada del regidor de Seguretat Ciutadana, Manuel Filgueiras, l'Inspector Cap de la Policia Local, Sebastià Morey i representants del consistori municipal han rebut al nou representant i als membres de l'Agrupació de Protecció Civil de Capdepera.

El passat 23 d'agost a la seu de Protecció Civil Capdepera es van realitzar les votacions per a escollir el nou representant de l'agrupació, on va ser escollit per unanimitat Juan Bailón Pérez, que a partir d'ara serà el representant no polític de Protecció Civil de Capdepera.

A partir d'ara la seva funció consistirà en la coordinació de les accions que duguin a terme, i mantenir un contacte directe amb l'Ajuntament i amb la resta de cossos de seguretat, i s'encarregarà de la dinamització, captació i formació dels voluntaris que hi ha al municipi.

Des de l'Ajuntament l'hi volem agrair la seva predisposició, la gran labor que realitza l'agrupació de Protecció Civil per al municipi i desitjar-los les millors de les sorts.