L'Ajuntament de Capdepera dona la benvinguda al nou inspector cap de la Policia Local, el senyor Morey


 

L'Ajuntament de Capdepera ha presentat avui (1 de juliol de 2024) la incorporació del senyor Morey com a nou inspector cap de la Policia Local. Amb una trajectòria professional de 35 anys de servei, el senyor Morey aporta una ampla experiència i un compromís ferm per a la seguretat i el benestar de la comunitat gabellina.

El senyor Morey ha servit anteriorment com a subinspector i subinspector cap en les policies locals de Marratxí i Palma, on ha demostrat la seva capacitat de lideratge i la seva dedicació a la protecció ciutadana. A més, el seu treball ha estat reconegut amb la concessió de les prestigioses medalles de Creu al Mèrit Policial amb el distintiu Blanc i Verd, evidenciant la seva excel·lència professional i el seu servei distingit.



La batlessa de Capdepera, Mireia Ferrer ha volgut destacar la importància d'aquesta incorporació al nostre municipi, i ha destacat l'àmplia experiència del nou inspector cap a policies locals de municipis amb diferents nuclis de població, com succeeix a Capdepera. Amb els seus coneixements, segur que molt aviat haurà entès les necessitats del nostre municipi i podrà mostrar les seves capacitats al capdavant de la nostra policia local.

L'Ajuntament confia que la incorporació del senyor Morey contribuirà significativament a enfortir les bases de la seguretat local i a promoure una relació de proximitat i confiança amb els ciutadans de Capdepera.


Aquest nomenament és el resultat d'un procés de lliure designació, on finalment la batlessa s'ha decantat pels mèrits de Sebastià Morey, que substituirà Joaquín Rodríguez com a màxim responsable de la Policia Local de Capdepera. En Joaquín Rodríguez ha estat cap de la Policia de Capdepera des de juny de 2020, quan substituí a Vicenç Garriga.

Des de Cap Vermell li desitjam molta sort i també molts d'encerts en la seva gestió, ja que també seran els dels residents.