Aquesta nova presentació tornà a  omplir el Teatre de Capdepera



El dimecres 6 d'agost es tornaren a presentar a Capdepera el documental i el llibre "El temps s'esmicola", ambr un guió semblant a la primera vegada.

En primer lloc va prendre la paraula parlà el batle de Capdepera, Rafel Fernéndez, qui donà la venvinguda als asistents a l'acte. Seguidament, Maria Massanet  i Gori Rexach van explicar el procés d'investigació, recerca i interpretació de dades trobades a l'arxiu sobre els estrangers que van viure a Cala Rajada entre 1930 i 1936. La seva principal font ha estat el cens de població i les cartes dels mateixos protagonistes.



Tot seguit va intervenir el director del documental, Antoni Capdellà, qui agraí la col·laboració dels descedents de les famílies que ha estat possible localitzar i gravar el seu testimoni,  més de poder emprar el seus arxius documentals i fotogràfics.



Per acabar, es projectà el documental i una vegada més els comentaris van ser molt possitius, tan pel tractament del tema com per la magnifica realització.



Un cop acabada la projecció,  s'oferí un refrigeri i s'obsequià amb un libre a tots els assistents.

Per ampliar informació, us remetem a la crònica publicada a la primera presentació:
http://www.capvermell.org/index.php/cultura/noticies/16457-multitudinaria-presentacio-d-el-temps-s-esmicola-al-teatre-de-capdepera

I l'entrevista als autors:
http://www.capvermell.org/index.php/fets-i-gent/entrevistes/16434-el-temps-s-esmicola