PREMINI MASCULÍ ASSOCIACIÓ HOTELERA
CB Capdepera Associació Hotelera - Artà

Últim partit de la temporada per als federats més petits, gran actuació per part seva.
El partit va començar amb una intensitat molt alta que va ser ràpidament contestada pels nostres veïns d’Artà. Moltes carreres a causa de molta defensa en els dos equips, un espectacle molt bonic de veure.
Una pena que aquest partit marqui el final d’un grup que cada vegada estava més preparat per a competir tots els partits.

INFANTIL MASCULÍ EXPERT
Esporles 53 - 38 CB Capdepera Expert

Penúltim partit de la temporada en el qual el conjunt de Capdepera arribà amb diverses baixes per lesió de jugadors, però encara en una situació complicada, va lluitar el partit en tot moment. Com en tots els partits de la temporada, sempre podem veure com el conjunt de Capdepera proposa joc i conceptes i s’aprecia l’evolució tant a nivell individual com col·lectiu.

CADET FEMENÍ NOAH’S
CB Capdepera Noah’s 56 - 50 Ciutat d’Inca

Darrer partit de la temporada del cadet femení i victòria per acabar amb bones sensacions la temporada. El partit va estar molt igualat durant els 40 minuts a causa de les noves incorporacions de les visitants per aquest partit. Les gabellines varen fer una bona feina en atac, amb un joc ràpid però controlat i amb jugades molt vistoses, encara que no varen tenir massa encert a l’atac. No obstant això, gràcies a una bona defensa, el partit va quedar a cases i s’acaba la lliga amb una victòria més que merescuda.

CADET MASCULÍ NOAH’S

Andratx 104 - 61 CB Capdepera Cafè Noah’s

Últim partit de la temporada per al cadet masculí contra un rival amb més ganes de competir el partit que nosaltres.
El principi del partit va ser un cop molt dur per a l’equip visitant. El rival tenia les idees molt clares, aprofitant les nostres errades defensives.
El nostre atac es complicava encara més. Ens donaven espai per a tirar, i amb un dia en què no entrava cap tir exterior, es va fer molt dur per als jugadors continuar endavant. Però gràcies a l’actuació d’alguns jugadors, l’equip no es va rendir i va poder competir el partit fins al final. Això sí, arrossegant el primer quart en el resultat.
Una pena que l’últim partit acabi en una derrota tan contundent, però només es pot felicitar el líder de la competició i començar a treballar en la pròxima temporada.

SÈNIOR MASCULÍ ÈPIC

Sa Pobla BC 50 - 33 CB Capdepera Èpic

Derrota abans del temps reglamentari. Lamentablement per problemes laborals i lesions, el passat divendres l’equip gabellí va anar a jugar a Sa Pobla amb només 5 jugadors. Això impossibilita les rotacions, l’agressivitat defensiva i complica enormement el joc. Així i tot, els jugadors del CB CAPDEPERA varen defensar l’escut que duen a la camiseta, arribant al descans amb empat a 24 punts. Per desgràcia, dues lesions cap al final del tercer quart ens varen deixar amb només 3 jugadors a la pista. Per faltes, ens varen eliminar a dos jugadors més i el partit es va donar per finalitzat quan falten 8 minuts per acabar. Només cal donar l’enhorabona als jugadors que varen lluitar fins al final i intentar que no ens torni a passar a anar a jugar sent tan poquets.

#bàsquetcapdepera #aravadeboaravadebàsquet

I a més...

SOPAR FINAL DE TEMPORADA
Estimades famílies!  La temporada està arribant al seu final   i com sempre ho farem amb un poc de trull. Divendres dia 7 de juny es durà a terme la CLOENDA del club per a la temporada 2023 - 2024. Realitzarem un 3x3 mesclant les diferents categories i els jugadors i les jugadores de tots els equips, de manera que tendrem un 3x3 de cistella petita (iniciació, premini i mini) i un altre de cistella gran (infantil i cadet).
Però per descomptat, no pot faltar el sopar!  Hi haurà bufet del bar El Polígon, el qual costarà 10€ per persona excepte els jugadors, les jugadores i les persones que van col·laborar al Mercat Medieval  .
Pensau a dur plat, coberts  i tassó de casa!
Teniu fins dilluns 3 de juny per pagar i comunicar a l'entrenador del vostre fill o filla qui vendrà al sopar, tant si heu de pagar com si no.

Per acabar el Club de Bàsquet de Capdepera volen donar les gràcies als qui van col·laborar en el Mercat Medieval 224.

"Ara que ja han passat un parell de dies i ens hem pogut recuperar, volem donar les gràcies a totes les persones que han participat en el Mercat Medieval i ho han fet possible. Moltíssimes gràcies per la vostra ajuda i esforç al llarg d'aquests tres dies tan intensos. És molt agraït veure la dedicació de les famílies per a poder realitzar aquest tipus d'actes i així poder millorar les condicions dels jugadors i les jugadores.
Milions de gràcies, ens veim al Mercat Medieval de l'any que ve! "