Maria Servera vola al capdamunt del rànquing nacional i fa història.

El passat cap de setmana va tenir lloc el campionat de les Illes Balears de les categories s.16 i s.18 al CTEIB. vuit dels atletes del Claudia Troppa Sport Center,  van aconseguir les marques mínimes per participar-hi, en total van participar en dotze proves.

La gran protagonista del campionat va ser Maria Servera de categoria s16 que en salt d'alçada va sorprendre amb un concurs espectacular. En la primera temptativa a 1.50 m,  ja es va quedar sense rivals i aquest privilegi li va donar peu a poder triar les altures que volia saltar. Anava per marca personal (la seva anterior marca era de 1.65 m) de 1.68 m (ho saltà al primer intent), 1.70 (ho saltà al segon intent). 1.73 (ho saltà a la primera) amb confiança suficient per atacar el 1.76 m,  que en cas de saltar-lo hagués estat nou rècord ABSOLUT de Balears, rècord que actualment el sustenta Sandra Yaw ( una de les seves entrenadores). Però encara nova poder ser, tot i així el 1.73 la posiciona com a primera del rànquing nacional de la seva categoria i s'ha ficat al top 10 històric de les s.16. A més Maria va aconseguir la medalla de bronze als 100 m. tanques amb marca personal inclosa.

Les germanes Lorenzo van fer el ple a les proves de tanques, Inés coronant-se a les tanques curtes 100 m. tanques, el fort vent va impedir que pogués fer marca personal, que es va quedar a només 2 centèsimes, a més va aconseguir la medalla de plata en els 200 m. llisos. Paula va ser la guanyadora dels 400 m. tanques, aquesta nova disciplina per a ella a la que ja li està agafant confiança. A  més Paula va aconseguir la medalla de plata als 100 m. Tanques, just darrere de la seva germana.

Aitor Bengüechea va aconseguir la medalla de bronze en triple salt de la categoria s.18, en un concurs on el fort vent va ser protagonista i va dificultar els salts. Tot i així un molt bon resultat per n’Aitor.

Els altres participacions del club van ser per a Victor Wallarbenstein als 800 m. llisos que a la final va poder millorar la seva marca personal; Sixto Jiménez va participar als 100 m. i 200 m. Llisos; Saüc Vera en salt d'alçada; i Cristina Miquel als 1.500m obstacles, que es va tenir de conformar amb la medalla de xocolata (4a classificada).