-Joaquim Sabater Romero, del Reshinkan, bronze en el campionat d'Espanya de la modalitat d'aikido




- El proper dissabte 9è Trofeu de Judo Molí d'en Xerma "Fires i festes de primavera"







JOAQUIN SABATER ROMERO, DEL RENSHINKAN, BRONZE EN EL CAMPIONAT D'ESPANYA EN LA MODALITAT DE AIKIDO

El passat 18 de maig a les instal·lacions del Consejo Superior de Deportes de Madrid, es va dur a terme el Campionat d'Espanya d’aikido, on competidors del Club Renshinkan Manacor, com a integrants de la Selecció Balear varen competir contra la resta de comunitats autònomes de l'estat.

La selecció balear en la lluita per equips es va quedar a les portes de semifinals i de forma individua.l L'aikidoka Joaquin Sabater va obtenir la 3a plaça del campionat nacional. Un gran resultat per la Selecció Balear d'aikido i el seu mestre i entrenador Pedro Soler.

 

EL PROPER DISSABTE 9º TROFEU DE JUDO MOLI D’EN XEMA FIRES I FESTES DE PRIMAVERA

Tot preparat per aquest dissabte. El gimnàs del col·legi Moli d’en Xema es vestirà de gala per celebrar sa seva novena edició del  trofeu de judo. Competició emmarcada dins el programa de Fires i Festes de Manacor. Hi ha convocats prop de 200 esportistes i les edats reservades són dels 4 als 16 anys.

Aquest Trofeu esta organitzat per l’APIMA de l’escola i pel Renshinkan, mentre que l’Ajuntament se’n fa càrrec del patrocini.

Aquest dissabte 1 de juny a les 4:30 de l’horabaixa al  pati del col·legi Moli d’en Xema es veurà un gran festival amb el millor judo de l’edat escolar.