El Club del Llevant aconsegueix 6 medalles d’or, 18 de plata i 11 de bronze

Les joves promeses del Renshinkan van tornar a destacar em el Campionat de Mallorca de la seva categoria, aquesta vegada al Poliesportiu “Melani Costa” de Calvià, seu federativa del campionat de Mallorca. Les edats reservades van ser pre-benjamins 7/8 anys, benjamins 9/10 i alevins 11/12 anys.

Amb la participació de la gairebé totalitat dels clubs de la nostra illa major, i prop de 200 esportistes convocats, en què dates enrere van haver de superar la classificació prèvia per accedir a aquest campionat.

El RSK es consolida com un dels clubs més ben classificats, 6 medalles d'or, 18 de plata, 11 de bronze i 9 cinquens llocs li atorguen una excel·lent plaça a la taula final.

Ara ja comencen els preparatius per a la participació al Campionat de Balears, serà l'11 de maig a Menorca.