Rosa Estades de Myotragus aconseguí la tercera plaça absoluta.




Dissabte passat  ( 25 de setembre) se va celebrà el Campionat de Balears de Marxa Nòrdica a Lloret, organitzat pel Club NW Ciutat. En aquesta edició participaren dos marxaires de Myotragus. Malgrat la minsa representació, na Rosa  Estades aconseguí un meritori tercer lloc absolut a la classificació femenina.



Pel que fa als resultats, es tractava del campionat individual de les Balears, el campió absolut va ser Marc Rigo del NW Llevant (amb un temps de 1:09:32); el segon lloc va ser per Rodrigo Arreiro del CA Son Servera (amb un temps de 1:12:52); i tercer Tomàs Arbona de Sa Milana (amb un temps 1:14:05). Pel que fa a la classificació femenina, la primera i segona eren del club menorquí "Camina con Elena", Beberly Ward (1:15:23) i Vanesa Carreras (1:18:10), i la tercera Rosa Estades del club gabellí Myotragus amb un temps de 1:19:50.



També va participar Paco Galian que va arribar en el lloc 22è amb un temps  de 1:28:40. Per la seva banda Suso Rexach va fer de jutge de la competició.



Tots coincidiren en la excel·lent organització i bona senyalització de la ruta, que comptà amb una bona participació superant els 60 inscrits.



La propera competició és el Campionat de Balears per clubs, dia 23 d'octubre, a Calvià.