41 participants en quatre categories.


Durant el mes d'abril ( del 9 d'abril a l'1 de maig) se va celebrar la cinquena edició del Torneig de tennis Na Taconera Open Primavera. L'esdeveniment va comptar amb 41 participants distribuïts en quatre categories.

Aquesta cinquena edició del torneig va ser tot un èxit, tot i que mentre es jugaven les finals, el dissabte, el temps no acompanyà i arribà a ploure una mica. Això si, al final la jornada va acabar amb un dia espectacular per poder gaudir de les rondes finals i la barbacoa de cloenda.

Pel que fa als participants, més de la meitat dels participants del torneig eren de fora del terme municipal de Capdepera. Hi participaren tennistes de Palma, Petra, Porto Cristo, Manacor, Artà, Son Servera, etc...L'equip organitzador es mostrà molt satisfet per la participació i el nivell i esportivitat dels participants. 

Des de fa 2 anys enrere, es pot gaudir de les finals en streaming perquè els jugadors i amics pugin gaudir del tennis des de qualsevol lloc.

El més de Juny /Agost se celebrarà una nova edició de “Sa Lliga” que també ha despertat molt d'interès  entre els tennistes.