Victòria del sènior i derrota dels cadets i infantils



Insular Masculí.

Bàsquet Manacor 52 - 61 Bàsquet Capdepera Bolero

Victòria del Capdepera a la pista del Manacor fent un partit seriós en el qual tots els jugadors varen aportar. El conjunt gabellí es va mantenir al davant en el marcador des de l'inici sense concedir cistelles fàcils i mantenint un avantatge relativament còmode fins al final de l'encontre. Les claus del partit foren l'encert en el tir, l'ordre en el joc i sobretot poder mantenir el mateix ritme de joc d'inici a final sense concedir moments de debilitat. Enhorabona a l'equip i a seguir lluitant.

 

Cadets.
Manacor 70 - 56 CB Capdepera First Sun.


Derrota dels cadets a la pista de Manacor en un partit complicat. Des dels primers minuts es va veure que el partit seria de molt de contacte i la permisivitat arbitral va afavorir l’estil de joc dels locals. Els gabellins varen lluitar fins al final però no es va poder fer res més, tot i que es varen veure moments de molt bon joc.


Infantil
Mixt Noah’s CB Capdepera 45 – 81 B. Molinar



Després de tres setmanes fora jugar a causa de les lesions, aquesta setmana els nostres infantils s’han incorporat a la competició encara que tan sols amb 5 jugadors, que varen demostrar molta actitud i ganes, tantes, que en el descans estàvem quatre punts per damunt. Va ser al tercer quart després de l’expulsió de 2 jugadors que van haver d’enfrontar la resta de partit amb només 3 jugadors, quan el conjunt visitant va agafar molta avantatge al marcador, el que va ser un gran càstig per tot l’esforç que van demostrar els nostres.
 


Toni Gómez Construccions premini mixt.


Primer partit després de més d'un any sense competició de les categories inferiors a Capdepera, a on molts dels nostres nins i nines han conegut per primera vegada la sensació de lo que és un partit de bàsquet, fent gaudir a tothom amb la seva alegria i ganes de passar-s'ho bé!

Aquí comença una nova etapa plena de diversió i ganes de jugar a bàsquet.



#aravadeboaravadebàsquet!

Aquí teniu els partits del cap de setmana. Estau atents al nostre Facebook perquè es retransmetran en directe els partits de diumenge a casa.