Totes les institucions necessiten d'unes persones que són imprescindibles perquè les associacions o clubs es destaquin.

Aquestes persones són els voluntaris que de manera desinteressada sempre estan disposats a ajudar en tot el que calgui, sobretot a l'hora de programar una demostració, un festival o bé una macro competició, com pot ser el Trofeu Renshinkan, Trofeu d'Artà, Cala Rajada..., amb més de 200 participants.

El Renshinkan sempre presumeix i alhora és felicitat per tenir un equip seriós, responsable i eficient. Els festivals i les competicions muntades per aquest grup de gent donen una seguretat i fan que es trobin a gust els pares i esportistes, nins i grans, participants en els esdeveniments.

Així, el passat cap de setmana, ara acabades les competicions d'hivern, es van reunir tots junts per fer una trobada on la nota predominant van ser les excursions a la muntanya i a les platges verges de Cala Rajada.


Aquests protagonistes, entre d’altres, són: LLUIS LLULL PARERA, MANOLO PEÑA, MARCOS GONZALEZ, PEP MASCARÓ, SANDRA RECHE, CRISTINA ORTEGA, MARIA ORTEGA, JUAN ANDRES MARTINEZ, VANESA HARO, ROSANA PARIENTE, YAIZA ALZAMORA, LLUIS LLULL RIERA, YERAI MATAMALAS, VICTOR MORALES, MANUEL FERNANDEZ, MIQUEL CABRER, MANUEL MORALES, FRANCO SERGIO, JOAN TONI ARQUELLADA, BIEL JOAN MARTINEZ, PEDRO FEBRER i TONI BAUZA BOSCH.