Benjamins i Prebenjamins

  
Bordoy i Pepín                               David i Atienza                              J.L. Triguero


BENJAMINS A

En el grup de l'Escolar van competir 15 equips. L'Escolar ocupà l'11a posició, amb 23 punts, 28 partits jugats, 7 victòries, 2 empats, 19 derrotes, 93 gols a favor i 169 en contra. Martí Recio amb 28 dianes en va ser el màxim anotador.

Entrenador.: Miquel Bordoy

Delegat: José A. Díaz Villafaina

En Miquel Bordoy és una incorporació valuosa per al club, entrenador i vicepresident de l'Escolar, en la seva trajectòria tenim l'equip Infantil de futbol 7, que entrenà la temporada passada i que va ser premiat a la gala de l'esport gabellí com equip model del club. Va tenir en Pepín de delegat i ajudant. En Pepín és un altre treballador nat, com ho és el Sr. Fernández, persones que passen desapercebudes i de les quals no es valora la feina en la justa mesura.

BENJAMINS B (primer any)

Aquest equip de Benjamins ha jugat durant la temporada dos tornejos. En el primer, la Copa Federació, van quedar campions del seu grup, i en el segon torneig quedà tercer del grup B, amb 18 partits jugats, 14 de guanyats, 4 de perduts, 138 gols a favor i 38 en contra. Alejandro Venera, en els 18 partits jugats, marcà 29 gols, i Hugo Massanet, amb 17 partits jugats, en va fer 27.

Entrenador: David Márquez.

Delegat: J.Atienza García.

David Márquez és la segona temporada que dirigeix equips de l'Escolar. A la primera, la 2014-2015, ho va fer amb l'equip Aleví B, i aquesta temporada amb els Benjamí de primer any.

PREBENJAMINS MALLORCA

15 equips, 28 partits, 5 guanyats, 3 empatats, 20 perduts, 41 gols a favor i 95 gols en contra. José Moreno i Xesc Andreu amb 16 gols cadascun foren els màxims golejadors

Entrenador: José Luis Triguero.

Delegat: Manuel Morales.

José Luis, l'entrenador, també ha dirigit l'escoleta de l'Escolar i ha estat coordinador del futbol base. Moltes hores s'ha passat en es Figueral i, una cosa important, ha sabut tenir contents tots els pares, cosa difícil en aquestes edats. De la seva mà, l'equip ha rebut les primeres lliçons de com han de comportar-se, s'han anat formant, entrenant i competint, ja que es formen per competir, però una altra vegada repetim que la classificació de cara a la competició és el menys important. Jugar partits és l'al·licient dels nins i és ben segur que als deu minuts molts obliden el resultat.

 

best