Podem confirmar des d'aquestes línies que, la propera temporada, ISMAEL VENERA CARBALLO serà l'entrenador de l'equip Juvenil de Primera Regional de Mallorca al club de Capdepera. Isma ha militat, com a jugador, al Mallorca, Manacor, Escolar, Artà i Serverense, i com a entrenador en diverses categories del club verd, essent la seva principal virtut el bon joc i la bona forma física que transmet als seus equips.

En de la reunió mantinguda el passat dia 12 amb els jugadors, ISMAEL VENERA va estar dialogant de cara a preparar la pretemporada, i una nova lliga en la qual es tornen a ajuntar les fornades de futbolistes de 1999 i del 2000, que durant els últims quatre anys han donat tan bon rendiment al club i sengles ascensos de màxima categoria en Infantils (ascens a Primera Regional i Campionat de Mallorca inclòs), i fa dues temporades ascens dels Cadets de 1ª Regional, amb un gran futbol desplegat en els camps de tot Mallorca.

Si bé la llei del futbol fa que alguns jugadors actualment estiguin sota la disciplina d'altres clubs (per bé que uns altres han rebutjat de nou marxar a clubs superiors, per l'afecte cap a l'escut i els colors verds), podem dir amb certesa (i a falta de confirmar alguns jugadors ) que el míster i els jugadors faran el possible per oferir als aficionats el millor futbol que aquesta gran plantilla de jugadors porta a les botes, una gran unió, serietat, i si s'escau o es posa a tir – per què no? –, un ascens a la Preferent de Mallorca Juvenil.

Els jugadors d'ISMAEL VENERA, llevat d'error o omissió, tenen confirmats els següents partits amistosos, tots ells en ES FIGUERAL de Capdepera :

- Dimecres 3 d'agost: CE ESCOLAR - CARDASSAR (Juvenil)

- Dissabte 6 d'agost: CE ESCOLAR – SERVERENSE (Juvenil)

- Dimarts 16 d'agoat: CE ESCOLAR - MANACOR B (Juvenil Categ . Nacional)

- Dissabte 20 d'agost: CE ESCOLAR - ARTÀ (Juvenil)


La plantilla (a falta de confirmació d'alguns altres jugadors) que vestirà segur la samarreta verda per a aquesta temporada 2016-17 és la següent:

TONI BAUZÁ, JAUME TORRES, JUANLU FLAQUER, SERGI VANRELL, CRISTO FERNANDEZ, JULI GABALGANTE, DANI SALES, LUIS MAYA, TONI GARRIGA, JOAN SARD, JUANJO MUÑOZ, JONAS KNAPPERTSBUSCH, ANDRES RECIO, MANOLO FERRERA, TOMEU MASSANET, ALEJANDRO PACHECO Y JOSE M. SERRANO.

Sort a tots, molta feina i a gaudir.COVONER