"Ses Maries" han anat a Palma per atendre la premsa amb les autores davant el mostrador

Tant Diario de Mallorca com l'Última Hora com IB3 ha dedicat un extens reportatge, tant en paper com al digital, a la delicada i detallada feina d'aquesta emblemàtica botiga de joguines.

La juguetería La Industrial homenajea a las artesanas de la 'llata' DM

Las artesanas de la ‘llata’ llenan el escaparate de la juguetería La Industrial UH

Per la seva part, IB3 ha ofert un reportatge al programa cinc dies, en directe:Una vegada més, enhorabona a La Industrial i a ses Maries per la seva gran feina de reconeixement i difussió de l'obra de pauma. I a Can Garanya per posar en contacte aquests artistes.

Na Concepció pertany a la tercera generació al capdavant d’aquesta jugueteria que alguns documents daten del segle 19. Una botiga, però, que molts coneixen pels seus cuidats aparadors de Nadal amb la pepa “Mariquita Pérez” com a gran protagonista. Una temàtica treballada i que esdevé cada any el secret més ben guardat… És només després del pont de la Immaculada, quan s’aixeca la barrera de la botiga per mostrar el muntatge de l’any. Una feina que esdevé tot un punt de trobada.

L'any 2017 La Industrial ja va guanyar el premi al millor aparador de Palma:I per cert, una lectora ens ha comentat que les pepes són les famoses Mariquita Pérez.