El mostrador de l'emblemàtica jogueteria del Pas den Quint torna a sorprendre als vianants


La industrial és la jogueteria més antiga de Palma, i per extensió de Mallorca. Tres segles la contemplen. De sempre, els seus mostradors són únics. No sols deixen bocabadats als més petits, també provoca una regressió momentània a l'infantesa per als més grans i granats.


Dia 8 de desembre, en acabar el muntatge

Ja fa anys que cada Nadal construeixen un mostrador temàtic dedicat a diverses professions artesanes: costura, ceràmica, forn de pa...i enguany l'obra de pauma. És molta la gent que quan surt a veure la decoració nadalenca dels carrers, dia 8 de desembre, fa un tomb pel Pas den Quint per veure a quin ofici o feina dediquen el seu privilegiat espai. Un espai tan ple d'il·lusió i fantasia com de treballat fins al més petit detall. Fixau-vos com tenen cura del més petit detall, com el tenir brins a la boca.Les germanes Neus i Concepció Aguiló comencen la seva feina artesanal a final d'estiu. Al facebook els seguidors poden veure com treballen cada peça, però mai saben de què es tracta fins dia 8 vespre. Enguany, com no podia ser d'altra manera, han comptat amb la destacada ajuda de ses Maries de Capdepera.

Un homenatge preciós que reten a unes dones treballadores i, per extensió, al poble de Capdepera. Gràcies!!

Podeu veure aquest mostrador fins l'endemà dels Reis.Totes les peces són fetes a ma. Des de les cadires als vestits.Sempre disposen d'un bon equip d'amics i col·laboradors.


Mostrador de fa uns anys dedicat al fang i la ceràmica.


Anunci de LA INDUSTRIAL al diari EL BALEAR de 1898.


També fou viral el vídeo de l'any passat TU TENS LA CLAU. El recordau?

TU TENS LA CLAU from Vivirdelcuento Comunicacio on Vimeo.