El programa de Tele 5 "Planeta Calleja" descobreix la Mallorca d'aventura amb el metge de referència de la pandèmia


Ahir, divendres 2, Fernando Simón, el metge epidemiòleg director del Centre de Coordinació d'Alertes i Emergències Sanitàries del Ministeri de Sanitat, la cara visible de la informació sobre la COVID-19, fou el convidat del programa "PLANETA CALLEJA" que tot i que està a la graella de CUATRO, ahir s'emetè per TELE 5.

En el programa gravat entre el 13 i el 17 de setembre, Fernando Simón va deixar un reguitzell de titulars perquè no rebutjà cap pregun ta. És el que té Jesús Calleja, estar amb ell, anar al seu programa, és molt còmode. I és gràcies al fet que és còmode  aconsegueix que el convidat es relaxi i respongui.

Aquest programa ja havia suposat, abans de la seva emissió, fortes crítiques per part de la caverna mediàtica pel fet que el prestigiós epideimòleg anàs una setmana de vacances. Com si no en tengués dret.

Entre les activitats d'aventura que realizaren a Mallorca, una fou volar el globus i, evidentment, triaren l'empresa IBalloning de Jordi Aracil per fer el vol. Des de les altures Simón parlà de diverses qüestions pandèmiques i expresà en diverses vegades la meravella que és l'experiència del vol en globus. Per cert, l'aterratge fou suau. Digne del millor professional de les Illes.










calleja