Dissabte dia 2 de juliol tengué lloc la inauguració del Park Hyatt Mallorca, que es converteix a més en l'únic existent a data d'avui a tot Europa. I del que vol ser referent de la cadena hotelera internacional.

Hotelers i empresaris de la zona han assistit a un esdeveniment durant el qual el gerent de Cap Vermell, Toni Mir, ha glosat la tasca desenvolupada pel seu Grup des que començaren les obres el 2008. Avui, el Grup Cap Vermell ja el formen 260 treballadors, i el creixement és constant.


La voluntat de Toni Mir, que és també director general de Park Hyatt Mallorca, és situar Cap Vermell State com a referent mundial en l'oferta de qualitat, sempre de la mà de l'impuls al local, com en el cas de l'Escola d'Hostaleria.

El batle de Capdepera, Rafel Fernández, ha manifestat que en aquest acte d'inauguració hi havia destacades absències, i ha reiterat que el projecte ara inaugurat és una mostra més de la decidida aposta per la qualitat que distingeix actualment el municipi.


Les instal·lacions de Canyamel compten amb 126 habitacions; 14 Park Executive Suites de 100 metres quadrats i dues Presidential Suites de 150 metres quadrats. A més cal afegir complements gastronòmics com el The Balearic Restaurant amb alta cuina local, el Cafè sa Plaça, el Tapas Bar o restaurant Àsia. Així com altres complements que serveixen per dotar el complex hoteler. Tot de gran luxe. Els preus, a dia d'avui, d'una habitació són a partir de 800€.
Tot i que encara no han acabat les obres es veu com es cuiden tots els detalls.

L'acte en sí, muntat, en paraules de Toni Mir, a l'estil d'una berbena de poble; començà amb notable i destacada presència local: la batucada de Batucap, el ball de bot del Castell de Capdepera i la Banda de música.
Nombroses personalitats del municipi es citaren el capvespre per celebrar l'esdeveniment que, també en paraules de Toni Mir, canviarà l'eix de Mallorca que ara està al sud-oest i que passarà al nord-est.Es va fer de vespre a so d'un conjunt en directe, un gran ambient i d'un showcooking amb quatre cuiners d'alçada: Andreu Genestra, Oriol Balaguer, Tomeu Caldentey i el mateix xef de l'hotel.
Una constel·lació d'estrelles.Com hem dit, no han acabat les obres, queden detalls per acabar com iluminar l'escultura de Gustavo que dona benvinguda al complexe.
Hem quedat amb en Toni Mir per parlar més en detall de tot allò que suposa el  Park Hyatt Mallorca. Esperam que les seves expectatives es vagin complint.