El programa s'emet avui dimarts 14 a les 22h
El Castell, Can Patilla, Son Jaumell, Canyamel, Son Barbassa, el Far, sa Torre Cega, Gustavo, Paquita Más, M. del Carme Fuster, Miquel "Bessó", Toni Navarro, Andreu Genestra..., i molta més gent davant les càmeres.

Aquest dimarts torna el programa Això és mel a IB3 Televisió. Per començar partim cap a Capdepera, allà la mar regala al municipi racons espectaculars i uns productes que són l’estrella d’una gastronomia meravellosa

En Tomeu prepararà, amb Paquita Mas, rap amb salsa de nous. A més a més, amb el xef Andreu Genestra, cuinarà un ceviche de llampuga. Després anirà a veure en Toni Navarro, un autèntic mestre dels pastissos.

En Toni visitarà en Gustavo Peñalver, un pintor únic amb un procés creatiu ben particular. D’altra banda, a les Coves d’Artà, ubicades a Capdepera, en Miquel Ginard li contarà la llegenda de la Deixa del Geni Grec on les pedres fan literatura. En Pau tastarà la llet freda de Ca’n Patilla, una beguda refrescant amb molts secrets

Toni i Tomeu visitaran els jardins i la casa de Sa Torre Cega, residència d’estiu de Joan March i Eleonor Servera. Allà prepararan un plat que treu el millor d’un producte excel·lent com és la gamba de Cala Ratjada.

Això és mel s’emet els dimarts a les 22.00 hores. Aquest és un espai que vol recórrer i conèixer les Illes, els seus productes, gent, i paisatges…. una descoberta a partir de les vivències quotidianes de persones conegudes, però també anònimes.

Al web www.ib3tv.com podeu veure aquest programa “En directe” i si no el podeu veure el trobareu a la nostra secció “A la carta”.

Us convidam a interactuar amb noltros a les xarxes socials: @IB3televisio amb l’etiqueta #AixòésmelIB3 i  a www.facebook.com/ib3tv.






"Això és mel" és un dels millors programes d'IB3 (tampoc n'hi ha massa per triar), però aquest programa "llarg" de cuina ha sabut enganxar un públic molt transversal per mitjà de tres presentadors: Antoni Gomila, Pau Cavaller i Tomeu Caldentey.

Ara, després de 48 programes i enllestint la cinquena temporada, a la fi han decidit arribar a Capdepera.

I aquests dies els veim pertot arreu, d'aquí cap allà. Són un equip de producció de més de 15 persones, quatre càmeres..., que evidentment no passen desapercebudes.

El cert és que ho tenen difícil a Capdepera. I ells ho saben. Hi ha molt per triar i no hi cap tot. Però, val a dir que els hem vist amb la il·lusió d'aquells que comencen de bell nou, amb ganes de saber-ho tot, d'agradar, de descobrir allò que poca gent de fora poble sap.



I ja veis les fotos, sols algunes, amb el bo i millor de Capdepera.


El Castell, Can Patilla, Son Jaumell, Canyamel, el Far, sa Torre Cega, Gustavo, Paquita Más, M. del Carme Fuster, Toni Navarro, Andreu Genestra..., i alguna sorpresa que ens amaguen, seran protagonistes d'aquest capítol.



Nosaltres ja frissam de veure-ho. Dimarts, 30 de setembre, si no hi ha res de nou, tots davant el televisor!




Per a aquells que hi surten, pensau que a l'hora de producció el programa dura 60 minuts i s'ha de retallar a tort i a dret per tal que hi càpiga tot. 





I és que AIXÒ ÉS MEL s'acosta a la manera d’entendre la vida i la particular gastronomia de cada indret.

Ja ho sabeu, Cap Vermell, pel que hàgiu de menester!


  • 971 13 93 33
  • #·aixòésmelib3
  •  @aixoesmelib3 a twiter