Fotos de la neu, a les voltes del Galileu, dissabte 4 de desembre   Després de dormir profundament a Lluc, vàrem iniciar la pujada a les voltes d'en Galileu. No havíem ni arribat a l'inici del camí dels Nevaters (fa uns anys restaurat pel Govern) quan aparegueren les primeres clapes de neu. Malgrat el blanc augmentava dins el paisatge, a mesura que pujàvem, no feia gens de fred. La panoràmica cap el Puig Roig era molt clara però despullada de blanc, ben al contrari del cim i de les rossegueres del Tomir, que eren plens de neu.
Poc abans d'arribar a la recent restaurada casa de neu del puig d'en Galileu, ja hi havia, almenys, de dos a tres pams de neu.


La panoràmica, en assolir el coll que porta al camí de la Font des Prat i de Massanella, era espectacular.En el cim hi vàrem arribar Jaque, Antònia, Xavier, Cristina, Anita, Marta i el canet, Ghandi.La davallada, de retorn, a Lluc, va esser trànquil·la, i mirant de no caure, ja que el camí era nevat, fins assolir la cruïlla que du cap al puig de n'Ali i al Massanella. Una vegada al coll de sa Batalla, vàrem pensar que havíem gaudit de la primera gran nevada de la temporada."Marta Aspach