Des de l’any 2012 un grup de caminaires de Capdepera comencen l’any amb la pujada a la Talaia de Son Jaumell.  Enguany amb un temps un tant dubtós i ennigulat (plovia pels voltants), iniciàrem la caminada des del pàrquing de Cala Agulla.
 

A les 9 i busques, després dels deu minuts de cortesia, els qui acudiren a la convocatòria seguírem la ruta del coll de Marina fins al trencall on una senyal espenyada assenyala la direcció cap a la talaia. Xino-xano, el grup començà la pujada amb breus aturades per a fer algunes fotografies.
 



Així com pujàvem, la panoràmica oferia uns precioses vistes de Cala Rajada i Cala Agulla.



A l’arribada a la torre, aprofitàrem per gaudir de les panoràmiques fer-nos unes fotografies de grup i desitjar un nou any a tots i totes les caminaires.


 



A la baixada la férem sense cap problema, això sí progressant poc a poc pel mal estat del camí, i ja en el coll de Marina ens trobàrem amb altres grups d’excursionistes que pujaven.

 

Arribats a Cala Agulla uns anaren cap els cotxes, per recollir els queviures pel berenar, i altres seguírem cap a la finca de Cala Moltó. Enguany el berenarel vam fer amb part del contingut de la panera que ens tocà al sorteig de Nadal (Gràcies Distribucions Llevant, ha estat una excel·lent panera).
 



Aprofitem per desitjar-vos un feliç 2024 i animar-vos a venir a gaudir de la muntanya, sempre amb cura i respecte a la natura.