Organitzada pels companys d’excursions de “Camina, caminaràs”, dia 8 de gener vam fer una caminada popular pels voltants de Son Servera. La senzilla ruta partí de la plaça de Sant Joan i se dirigí vorera de la carretera fins la desviació de Son Comparet en direcció de Son Xerubí.

Aturaren al jardí dissenyat per un reputat paisatgista americà, creat amb plantes autòctones i resistents a la sequera, una mena del que serà el jardí del futur. El curiós és que es pot seguir com evoluciona a través d'internet a la pàgina de Luciano Giubbilei, al projecte anomomenat The Field (https://www.lucianogiubbilei.com/

Aprofitaren l’aturada per a fer la fotografia de grup i el grup se va dividir en dos grups. Un seguí pels camins rurals fins la Via Verda per tornar cap el poble i d’altres pujaren a la muntanyeta de Son Pentinat. La pujada la van fer per un caminoi per la vessant nord. A mesura que pujàvem, la ruta ens oferia millors vistes de la Serra de Son Jordi i la costa.



A dalt del turó van fer una altra fotografia de grup i alguns aprofitaren per beure i menjar un poc i gaudir del paisatge.





La baixada per la vessant sud ens du ràpidament a la Via Verda, passant pel túnel i arribant a l’estació de Son Servera des d’on pujàrem fins la plaça de Sant Joan on l’Ajuntament convidava a un aperitiu.

La convocatòria, com podeu veure a les fotografies de grup,  ha estat un èxit de participació.