Conchi i Alícia, professores de hip hop, comercial i funky

Enguany comencem la desena temporada des de que  CAPDEPERA EN JOC posa en marxa el club amb la branca d’atletisme, avui secció de  Faba Team, i la de ball TOTAL DANCE. Després de 10 anys hem afegit algunes seccions més com són la de gimnàstica per adults, escacs o ara fa quatre anys la de volei. Per celebrar aquest aniversari a més de crèixer oferint noves activitats com IOGA, STEP/TONIFICACIO, ZUMBA PER A NINS I PER ADULTS, també  volem fer esdeveniments diferents durant la temporada.

Avui us presentarem les nostres monitores de  HIP HOP i FUNKY DE TOTAL DANCE MALLORCA, n'Alícia i Conchi.

-  A quina edat vareu començar a anar a classes de ball?
- Alícia: Des dels 3 als 9 anys ja vaig començar amb sevillanes i des dels 16 faig hip hop, fins a l'any passat que ja vaig canviar el paper d'alumna a professora aquí, a Total Dance.
- Conchi: Jo des dels 5 anys quan vaig començar amb ballet i després d'uns 4 anys de ballet, vaig seguir amb hip hop i comercial fins que em van oferir l'experiència de ser professora de Total Dance.

-  I que tal aquesta professió?
- Conchi: Crec que parlo per les dues quan dic que ballar és un hobbie per a nosaltres, és una manera de viure  i doncs vam tenir aquesta gran oportunitat de poder compartir amb altres persones la nostra experiència i passió per això.

-  A part del ball, practiques altra classe d'esport?
- Conchi: Com espectadora molts però li dedico tot el meu temps al ball.
Alícia: Jo sí. Realment les meves aficions són el futbol i el ball, però com a practicant vaig tenir més èxit amb el futbol ja que durant uns anys em vaig dedicar només a això ja que era semiprofessional i no podia dedicar el meu temps a altres però ara el ball ho es tot.


- Tenim entès que per a aquesta temporada teniu moltes novetats per a nosaltres. No és així?
- Conchi: Així és. Tenim nous projectes per als nostres total dancers. Per exemple, competició, zumba, ioga o grup premium per a majors de 18 anys.
Alícia: Sí, tenim moltes ganes de tornar a arrencar aquesta temporada i fer que els nins i nines es diverteixin i aprenguin amb nosaltres.

- A mes de monitores de ball, que feis?  
- Alícia: No, també estudiem. En el meu cas vaig realitzar un GRAU SUPERIOR d'esport.
- Conchi:  I en el meu cas un GRAU SUPERIOR d'Integració social.


- Com vàreu conèixer a Total Dance Mallorca?
- Alicia: Van contactar amb mi quan jo realitzava les meves pràctiques amb ells.
- Conchi: Amb mi va ser a través de l'acadèmia on anava


- Llavors no coneixeu a Total Dance Mallorca per viure aquí, no?
- Conchi: No. Jo sóc de Son Servera i Alicia de Porto Cristo. Sí que es veritat que a nivell de comarca tothom ens coneix.
- Alícia: Com actualment vivim juntes, tenim més temps i ens podem dedicar més a TOTAL DANCE.

-
Per acabar, com veis aquesta temporada?

- Alícia: Crec que les dues pensam el mateix, amb molta d'il·lusió, afegint que es el desè aniversari amb moltes novetats.
- Conchi: Només ens queda convidar a tothom a venir a les classes, tan el que ens coneix com el que vol provar-ho, que ja estem en marxa els dimarts i dijous a s’Auba i al poliesportiu.