Al restaurant d'Andreu Genestra i amb l'artista Crespí Alemany

Andreu Genestra, Mina Delic, Guillem Crespí i Maria Infante a la foto.

No hi ha res més gratificant que lliurar premis. En aquest cas els premis del concurs de fotografia Harmonia figurativa de l'artista Crespí Alemany sobre les escultures del passeig marítim. Com ja publicàrem el veredicte del jurat fou

Primer premi: Mina Delic
S
egon Premi: Per Aggerholm
Tercer premi: Maria Infante
Premi a la fotografia més original: Joan Sans
M Carmen Reyes i Maria Infante guanyen a les xarxes, Instagram i Facebook respectivament.

de les 80 fotografies presentades en un èxit de participació  i qualitat.


Joan Sans amb Guillem Crespí.


Però de vegades allò que més costa és poder comptar amb tots els premiats per a la foto. Aquesta vegada no ha pogut ser. Així que ho hem fet per parts i amb la urgència de la guanyadora que marxava en dos dies. Així que ja aprofità la convocatòria per gaudir del dinar al restaurant d'Andreu Genestra i, portar-se molt il·lusionada, la làmina il·luminada a mà de Guillem Crespí. També ens contà el que fa aquí, però li dedicarem una espai a la secció d'entrevistes.

També acudí al restaurant Maria Infante que recollí la seva làmina molt contenta pel premi. De fet na Maria és una habitual als nostres concursos de fotografia.Maria Infante, Guillem Crespí i Mina Delic.


Es fotografiaren a l'alzinar de Son Jaumell on departiren una estona amb els dos artistes. Un plàstic i l'altre gastronòmic. 

Joan Sans, professor de s'Alzinar, rebé la seva làmina aprofitant l'estada al centre de l'artista, com podeu veure a la fotografia. Mari Carmen Reyes també recollí la seva làmina. A Per Aggerholm li farem arribar en breu.

La resta de premis les afegirem així com les recullin la resta d'interessats.                                                                         Mari Carmen Reyes 

Enhorabona a tots els premiats i gràcies a tots per la vostra participació!


i sobretot gràcies als esponsors que ens obsequien amb els excel·lents premis.