El 24 d'agost, dia de Sant Bartomeu, com sempre arrancà amb els supervivents de la revetla. Parlam de la diana florejada, que arreplega la Banda i els que tanquen, amb les darreres forces,  el vespre més llarg.

I, ja recuperades les energies, a l'horabaixa, es va oficiar la tradicional missa en honor al patró de la parròquia, una celebració que enguany comptà amb la presència de nombrosos fidels que pràcticament ompliren el temple. L'ofici va ser presidit per Mn. Joan Servera (exrector de Cala Rajada) auxiliat pel rector actual, Mn. Josep Ramon Ortega i pel també exrector Mn. Antoni Amorós. L'acompanyament musical va anar a càrrec, com de costum, de la Coral Gabellina, dirigida per Elionor Gómez-Quintero.







Fosca feta, la companyia “Mai som tots” van representar, a la plaça des Sitjar, l’obra de teatre 'Burundanga', de Jordi Garcerán, en la que s'ha de considerar tradicional vetllada de teatre a l’aire lliure de les festes. L’obra és una divertida comèdia d’embolics que agradà al públic que omplí la plaça i que premià la bona actuació dels actors i actrius del grup de Felanitx, amb una perllongada ovació.