Tant se val que Sant Bartomeu caigui en un cap de setmana o en dia feiner, el fet és que la verbena sempre està estibada de gent, i la plaça d'es Sitjar sembla que hagi de rebentar pels descosits. Enguany, en dimarts (dia 23), amb tanta gent del poble que treballa a l'hoteleria i esssent dia laborable a tots els pobles de veïnat, va tornar a congregar una munió que, tota la nit, no parà de botar i "ballar", en un ambient molt alegre. Dels grups que tocaren, Big Marítim Orquestra, La canción del Verano, La Loca-Motora i Ipop’s, no en direm res en particular, de cap d'ells, tots procuraren animar la festa, i, pel que es va poder veure, ho aconseguiren amb escreix.
En primer terme, la "local"Àngela Aso, que canta amb el grup "La canción del verano"I ja amb el sol alt, la "diana florejada", amb el que havia sobreviscut a la nit de marxa, tant de la Banda de Música com dels seus seguidors. Els més resistents, vaja. I tot per acabar de bell nou a la plaça d'es Sitjar i empassar-se un tassó de xocolata calenta reparadora. 

Havia estat una nit llarga, molt participada, d'aquelles que la gent jove espera amb delit i frueix sense parar. I que sigui per molts d'anys.