La Coral s'Alzinar, per les festes de Sant Bartomeu, sempre "s'hi mira", fa un punt més i ens ofereix concerts d'indiscutible qualitat. La darrera mostra, el passat dimarts, dia 23. Sota la direcció d'Elionor Gómez-Quintero, la formació coral degana del poble deixà una petjada més de la seva solvència, davant partitures de característiques molt diverses.

Per obrir boca, els cantaires oferiren el famosíssim "Hallelujah", de Leonard Cohen, un tema que cantaven per perimer cop. A aquesta obra la seguí la selecció de "Jesus Christ Superstar", del musical d'Andrew Lloyd Webber, que la gent de s'Alzinar duu en el seu repertori des de fa molts d'anys i que, per tant, sempre resolen amb encert, tot i la complexitat d'alguns dels seus passatges.A la segona part, la coral ens oferí una obra que el passat mes d'abril ja li havíem escoltat en el Centre Cap Vermell. Es tracta de la Missa de la Coronació (Krönungsmesse) en Do major per a cor, solistes i orquestra K.317, de Mozart. Des de la distància del temps, ens resulta impossible comparar una i altra interpretacions, però aquesta darrera, per Sant Bartomeu, que és la que tenim encara fresca, ens va semblar magnífica, sense cap vacil·lació, perfectament ajustada, tant en la matís com en el ritme. Perfectament acompanyada per una formació musical de qualitat, aquesta obra de Mozart sonà a un nivell al qual pocs emperons podem posar.

Solistes: Bàrbara Femenies, Katharina Neunzig, Pere Llabata i Vicenç Nadal

Músics: Maria Antònia Gomis (piano), Lluc Barbon i Caterina Barceló (violins), Natalia Dengra (oboè), Jaume Cerdà (trompeta), Cati Perelló (trompa), Miquel Gayà, Julià Osés i Jeroni Alzina (trombons), Agustí Esteva (percussió).L'habitual "Capdepera, Capdepera" tancà el concert, i el públic, dret, ovacionà llargament a músics i cantaires, i, com no, a la directora Elionor Gómez-Quintero. El concert, com cada any, havia estat un èxit.

Diguem que en la presentació del concert, el president de la coral, Vicenç Nadal, va tenir unes paraules de record de Manuel Muntaner, el músic que va morir dies enrere i amb el qual havien col·laborat en distints moments.