La jornada festiva de dissabte contemplava tres propostes ben diferents: el concert de Conxa Buika a la Torre de Canyamel (us informarem a una noticia a part), el cinema en català a la fresca i la festa Neó.

Pel que fa al concert de na Conxa Buika va estar a l’alçada de les grans expectatives que havia generat. Un gran concert amb una cantant excepcional.
 

La segona proposta fe referència a una activitat que s’havia despenjat del programa de festes, fa uns anys, i enguany ha tornat. Això sí amb poca força. Una llàstima perquè al pel·lícula i el lloc eren ben bons: “ L’extraordinari viatge de TS Spivet” al moll de Cala Rajada. L’activitat estava subvencionada per l’arxiu del so i l’aimatge del Consell de Mallorca.

 

I la nit més jove de les festes de Sant Roc va venir de la mà de la Festa de Neó, una festa que arrancà l’any passat i sembla que és un format que ha agradat i s’ha tornat a repetir. La festa en un primer moment va congregar molta gent jove, molt jove.. però així com avançà la nit se diversificà el públic assistent, fins omplir la carpa.

La música i els colors neó de pintures,  polseretes, collarets, ulleres i roba de colors fosforescents creen un ambient especial i divertit que agrada.