BRILLANT ACTUACIÓ DEL RENSHINKAN AL TORNEIG DE LES FESTES DE SANT ROC DE CALA RAJADASensacional va ser l'actuació dels judokitas i no tan judokitas a la cèntrica plaça dels Pins. L'horari no podia ser més idoni el capvespre i la posta del sol estiuenc. En aquesta edició una mica més de 50 van ser els esportistes que van prendre part, des dels 3 fins a prop de 50 van ser les edats participants.

El Renshinkan és el club responsable del programa i organització del judo a la fresca, diferents són els pobles en festes en què aquest club del Llevant Malloquí organitza el seu torneig de judo, en aquesta ocasió Sant Roc de Cala Rajada

S'inicia l'acte amb les paraules de benvinguda per part del president del club Pep Mascaró, i la clausura més el lliurament de trofeus la va dur a terme el responsable dels esports de l'Ajuntament de Capdepera, el Sr Fernando Martínez.

Excel·lents van ser les competicions, els petitons com sempre van delectar als presents i els majors van impressionar amb les seves potents ippones. Un cop finalitzat l'acte els grans protagonistes són els que anomenem a continuació:

clicau damunt l'imatge per ampliar-la

XISCA MARTIN, ARIADNA ARQUELLADA,BETTINA JAHN,PAU GARCIA JAHN, PAU FEBRER CASTRO,SERGI FEBRER CASTRO ,JOSE MANUEL MORALES, ADRIA FEMENIA,SANDRA RECHE,  PEDRO FEBRER, MANOLO FERNANDEZ, SEBASTIA MORALES, ZAIRA CASTILLO, LARA SCHULTER,VICTOR MANUEL MORALES,JOSELIN MONCADA,CRISTINA CONEJO,LLUC CONEJO,CRISTIAN CANO, SAMUEL MARTIN,IRENE ALBA,WASSIM EL ARJOUNI, BIEL SERRALTA, ALEXANDRE ARACIL,JOAN ANTONI GALLARDO, SAIF EL ARJOUNI, ESTEFANIA GOMEZ,MARINA GALLARDO, MARIA ORTEGA,JOAN ANTONI ARQUELLADA,JESSICA GOMEZ,CRISTIAN CANO,MIQUEL A. GOMEZ, MIQUEL CABRER,JAUME CABRER,SANTI ESPIRUTUSANTO,FRANCO GONZALEZ,MARCOS GONZALEZ,CRISTINA ORTEGA,ANTONI BAUÇA, TOMAS BOSCH, MARGA ROIG, LOURDES FIOL, JOSE RAMON SANTANDREU,BORJA TUDURI i TOMAS PEDRO FIOL.