Durant el sopar a la fresca se van lliurar insígnies al donants de Sang de Capdepera i els premis del concurs de vídeos de les festes
Dia 22 d'agost va ser el dia del Sopar a la fresca a la plaça des Sitjar. Abans de començar el sopar se va celebrar  un acte de lliurament  de les insígnies als donants de sang de Capdepera i Cala Rajada, que havien arribat a les 10, 25 i 50 donacions, a càrrec de la Germandat de Donants de Sang de Mallorca.Primer va parlar el batle de Capadepera, Rafel Fernández, tot  recordant la importància de donar sang i la solidaritat del poble de Capdepera. Després, es varen repartir les insígnies i els diplomes a cadascun dels donants amb la col·laboració del Director General de Gestió Econòmica i Farmàcia de la Conselleria de Salut, César Vicente Sánchez, el President de lla Germandat de donants de sang de Mallorca, Llorenç Vallori Sastre, els membres de la Junta Rectora, i la regidora de Serveis Socials de l’Ajuntament de Capdepera, Ivón Renaud.


De deu donacions, que són 4,5 litres de sang hi havia 28 persones. De 25 donacions, que són aproximadament 11 litres de sang, hi havia 20 persones. De 50 donacions, que són aproximadament 22,5 litres de sang, hi havia 4 persones.A més es va fer un reconeixement especial per a Tomeu Álvarez per haver donat sang més de 75 vegades, i es va lliurar una mètopa a l’Ajuntament de Capdepera per la seva col·laboració i ajuda amb l’associació.
 Per acabar el sr Vallori i César Vicente van parlar per donar les gràcies als donants de Capdepera i recordant l'importància de ser donant de sang.Acabada la cerimònia en batle de Capdepera va donar el sus, tot recordant la feina dels qui van participar en l'extinció del foc de Sa Mesquida, és a dir bombers, personal d'IBANAT, poicia local i guàrdia civil, i va fer menció especial pels membres de protecció civil i voluntaris de Capdepera. I a sopar. Enguany hi havia manco comensals, de fet la plaça des Sitjar resultà suficient. Hi havia un estar d'àngels i tot tipus de menjars posats en comú entre els comensals de cada taula. Una festa pel gust. En acabar, tertúlia i ball.

Abans però hi va haver el lliurament dels premis del primer concurs de vídeo de les festes. En aquesta primera edició se van presentar cinc vídeos. Els guardonats van ser obsequiats amb vals per sopar per a dues persones a restaurants i bars de Capdepera, que recolliren de la mà de membres del jurat. Els usuaris del Centre Jove, de la mà de Daniel Molina, se’n varen emportar dos: el vídeo més votat al facebook i el més original elegit pel jurat. Els altres guanyadors van ser Carme Mut, Xisco Campins i Paco Galian.La vetllada acabà amb música i ball de la mà de Marisa Rojas i Rafel.