Missa, Concert a la llum de la Lluna, focs artificials i jazz en el moll posen punt i final a les festes de Sant Roc 2013




El programa de festes de Sant Roc s'acomiadà amb una jornada ben musical. Als jardins de sa Torre Cega, els alumnes de l'Escola de Música de Capdepera oferfiren una nova edició del Concert a la Llum de la Lluna, en què les distintes formacions i grups ens deixaren un seguit de cançons d'allò més variat. I tot en el marc inigualable dels jardins de can March.



Primer tocà els grup de violins dels més petits i seguidament el grup de guitarres i flautes, amb un ampli i variat repertori. 



Per últim va intervenir l'orquestra, N'Aladern amb un seguit de tems de distintes èpoques i estils, del barroc a la música contemporània.








Durant la seva actuació poguérem escoltar intervencions de diferents solistes, com ara  Melani Fernández,  l'actuació de Paula i Juan Carlos Bernat i el ball de claqué d'Estefania Porqueras i Joan Terrassa.





El concert va ser interromput pels focs d'artifici, per superposició dels actes. Per cert, si tornen a coincidir, només cal anunciar la vista dels focs des de la magnífica talaia que és sa Torre Cega. Els focs en si mateixos resultaren bons, molt bons. Ja duim un parell d'anys amb bons castells de focs, malgrat sempre facin gust de poc. És cert que sempre semblen curts, però tant pel ritme com per la seva espectacularitat (i el marc del port) cada any convoquen una gernació de gent, que gaudeix d'un espectacle molt especial.

 




Després dels focs començà el concert de jazz en el moll. Enguany amb una oferta magnífica, de la qual ja hem donat comte en una noticia a part. Una vetllada amb bona música, amb un grup de músics d'una gran qualitat i una selecció de temes molt encertada, tot animat pels ballarins espontanis que amb les seves acrobàcies hi posaren un punt de color. Gran acutuació de la nova Mallorca Jazz Orquestra.







Les festes de Sant Roc es van acomiadar per donar pas a les de Sant Bartomeu, que ja truquen a la porta.