Divendres, 17 de gener, se celebraren les beneïdes i la missa de Sant Antoni a Capdepera. Just en el moment de re la concentració de la cavalcada al carrer Roses va fer un bon ruixat i semblava que així acabaria la festa, però la pluja va deixar un poc de marge per a poder dur a terme les tradicionals beneïdes.
Després de la recollida dels obrers al carrer Ciutat (ca l’obrer Tomeu Melis), juntament amb la Banda de Música, la cavalcada sortí per a fer tres voltes a un recorregut establert que passa per davant la plaça de l’església de Sant Bartomeu.
Sota les escales, a peu de carrer, el capella Xisco Bernabeu, acompanyat per en Pere Orpí, beneí els animals (bàsicament cans i cusses). Devora se situaren les autoritats locals i membres de l’Obreria de Sant Antoni.
Després dels obrers, que obrien la comitiva amb l’estendard de l’Obreria, desfilaren Sant Antoni damunt l’ase, i els dimonis ballant les músiques interpretades per la Banda de Música.
Darrere, darrere, seguiren les carrosses i els cavalls. Participaren dotze carrosses, totes endreçades amb motius de fora vila, tres carros i un nombrós grup de cavallistes. A cada participant se’ls donà un calendari de butxaca amb la imatge de Sant Antoni.
A la darrera volta, després del ball, els dimonis van descavalcar a Sant Antoni de l’ase i un dels dimonis pujà damunt.
Com l’arena estava ben banyada no es van fer les corregudes dels cavalls, així que acabades les voltes, a la plaça de l’Orient, se va cantar la codolada ( un resum de l’argument 2025, que recull gloses d’esdeveniments de l’any 2024) i se va fer el darrer ball al mig de la plaça.
En acabar no faltà l’habitual sessió de fotografies d’infants i famílies amb els dimonis i el repartiment de galetes i moscatell.
Per acabar, se celebrà la missa solemne en honor de Sant Antoni a l’església parroquial.
Just acabat el darrer ball se netejaven els carrers.
Algunes imatges de les carrosses i cavallistes: