Amb la participació de l'Obreria i cant de les gloses




Com estava anunciat al programa de les Festes de Sant Antoni a Capdepera i Cala Rajada, aquest diumenge 17 de gener de l'any de la Covid, a les esglésies del municipi, mossèn Xisco Bernabeu celebrà els oficis en nom del sant. A l'hora habitual de les misses dels diumenges, primer a Cala Rajada a les 10h i després a Capdepera a les 12h amb la presència i la participació dels membres de l'Obreria de Sant Antoni de Capdepera (amb absència dels dos Obrers majors, per prevenció sanitària).






El percentatges d'aforament als temples foren suficients per acollir als assistents (parroquians habituals i els que anaven expressament a l'ofici).     



Acabada la cerimònia, i com es habitual, es cantaren les gloses de Sant Antoni des dels seients i no davant el Sant, per motius de distanciament.       





El rector i el President de l'Obreria de Sant Antoni agraïren la presència als assistència i a la Coraleta Verge del Carme a Cala Rajada  i la Coral  Parroquial a Capdepera pels seus cants durant la celebració i també felicitaren a tots els Antonis i Antònies, amb l'esperança de millora i de no tornar passar més per aquest tràngol. I amb un fort Visca Sant Antoni acabà l'ofici.