Diumenge, 15 de maig, acabà el primer Mercat Medieval post-pandèmic.I sembla que no hagués passat el temps, diumenge el Mercat tornà a mostrar múscul acollint una gran quantitat de visitants.

L’inici de la darrera jornada de Mercat el tornà  protagonitzar el cercaviles de “Sa Xerabanda”, que des de la plaça de l’Orient recorre els carrers, plens de paradetes d’artesans i visitants, fins el Castell.

Amb un programa d’espectacles d’animació a càrrec de Ixera i Chehare semblant al de la jornada anterior: música, personatges medievals, dansa...

Poc a poc els carrers se van anar omplint de gent i a mig dia el Mercat estava ple de gom a gom. Afortunadament, a mig capvespre va començar a baixar la pressió humana.

Al capvespre tornà el cercaviles de la Banda de Música de Capdepera i Batucap, per a gaudi dels visitants.Alguns comerciants ens comentaren que havia estat un bon Mercat, que estaven moderadament contents.

La cloenda del Mercat va anar a càrrec de la Coral Gabellina i de l’Estudi de dansa Stylo, que oferiren el tradicional Concert Medieval a l'església de Sant Bartomeu, amb un text d'acomiadament de Joan Cabalgante.