Quatre barques engalanades, missa, processó, focs i música per acabar.



Així com mana la tradició, la processó partí amb la Mare de Deu de l'església cap al moll. La calor amarà l'esplanada, el cadafal ben endiumenjat de flors i tot a punt amb els cants de la Coraleta, per donar entrada a la Verge del Carme.



La gent de més edat es queixà de la velocitat en que marxà la procesó d'anada i la solitud de la tornada. La banda de cornetes i tambors, un acompanyament de luxe, com sempre.


La imatge de la verge del Carme va ser transportada per dos mariners i dues dones de família marinera des de l'església fins el catafalc de les festes del Carme, per després participar en la processó marítima a bord de la barca ES LLAMP.



Tercer Ofici del Carme del nou rector Xisco Bernabeu. Oficià la celebració Mn. Francesc Vicens Gomila, vicari episcopal de patrimoni històric i cultural i rector del Seminari Major. el amb els companys preveres, fills del poble Pere Orpí i Nadal Bernat.





Una eucaristia participada i molt lluïda, amb el ball de l'Oferta per part de l'agrupació de ball de bot "Castell de Capdepera".



Es lliurà el premi a la barca millor engalanada, Trofeu Associació Festes del Carme-Art en Joies a la barca Embat. Poca participació enguany. Cinc per a ser exactes.







Acabada la missa, pujàrem a les barques, processó marítima i focs d'artifici. 



L’ofrena floral en memòria dels pescadors difunts.



Els focs, bons...com sempre divisió d'opinions. Ara, una gentada....













Que ningú no deixi de gravar-ho no fos cosa que no ho recordi o que li puguin dir que no hi era.



I per aquells que no en tengueren prou, hi hagué un concert d'Àlex Maldonado, que va fer un concert acústic ja que el grup previst, "Femení plural" va anul·lar la seva actuació. N'Àlex va fer un concert entretingut amb una bona selecció de temes durant una vetllada tanquil·la i relaxada. 







Les barques participants del concurs d'engalanar barques:











Falta menys d'un any pel Carme 2024!