Sí, vint-i-un anys, que es diu aviat. Aquesta trobada, que pel que fa a participants, és de caràcter estrictament local, té un públic fidel i respon a un esperit musical molt nostre, molt mariner, amb tota la nostàlgia i la melangia dels vells emigrants en forma de cançó. Havaneres de tota la vida i havaneres "modernes", compartint una forma peculiar  de fer música "que fa olor de barca i té gust de sal".

Per a aquesta edició, en què, com sempre, exercí de presentadora na Bàrbara Flaquer, amb l'habilitat i simpatia a què ens té acostumats, es recuperà un grup que s'havia agafat uns anys sabàtics, "Calma xitxa". Són les dones de la Coral s'Alzinar, ben retrobades. Igualment, cal consignar que "Llampugues i pampols" es varen reforçar amb el batle Fernández i les regidores Renaud i Corraliza, i això és jugar amb avantatge. Per part del públic, que omplí l'esplanada, s'agraí que el canvi de data (recordem que habitualment es feia la cantada el dia del Carme), permetés que la vetllada començàs més prest (21 hores) i que, per tant, acabàs de bona hora.

Tot plegat, una bona cantada, que va discórrer sense cap problema i que acabà amb tots plegats cantant la impresncindible "La Bella Lola", amb la seguretat que hi haurà una 22ª edició. Així ho esperam tots.
Coral Sol Naixent

Coral Gabellina


Calma xitxa


Cop de mar


Calma xitxa + Cop de mar
Llampugues i pàmpols


Els reforços
La Bella LolaNo hi falta el clàssic rom cremat per a tothom. Na Sandra Mallol en va tenir cura i va sortir per llepar-se els dits.


I per acabar, unes imatges de postal que contenen tota la poesia de la nit, tot l'encís d'una vetllada esplèndida.
I a continuació els videos: