ELS ENVIATS DE YUOCLUND

Fugint de l'encalentiment global, tres Yuocs acompanyats del seu pastor Yuocmyn fan una aturada en el seu llarg viatge des de l'altiplà de Yuoclund...

A cada nova posada en escena, el Festival de les Arts al Carrer ens procura una nova sorpresa. En aquest cas han estat aquests tres estranyíssims éssers, creuament entre el iac i el ieti, que han vingut a parar per Cala Rajada i Capdepera procedents del seu mític país Yuoclund.






Com podeu veure, per la plaça de l'Orient en varen fer de les seves. El pastor que els menava, Yuocmyn, procurava mantenir-los a retxa, però no sempre ho aconseguia. Es tracta d'un bestiar mal de controlar.

Image

Image

Image

Tot i el seu aspecte no gens amigable, almanco en principi, bé es veu que n'hi ha que tenen una especial habilitat per entendre-s'hi sense problemes. I ben contents.

Image

Image

Image

Image

Image

A sa Creu, hi va haver dos animalons d'aquests que tingueren problemes. Es veu que, com que provenen del fred, ára per aquí, amb aquesta calorada, ho passen malament. Si és que fugen de l'encalentiment global, potser el nostre poble no és millor refugi del món, ara mateix. Afortunadament, amb l'ajut de dos joves voluntaris, es va procedir a rehidratar els yuocs afectats, i aquests es pogueren recuperar ben aviat.


Image

Image

Al final, aquests éssers d'aspecte exòtic acabaren demostrant certes habilitats que, a primer cop d'ull, no eren de preveure. La turista que va acceptar participar en la demostració, va demostrar molt de coratge.

Image

Image

Pel que sabem, els yuocs i el seu pastor yuocmyn han partit d'aquí, a veure si troben altres paratges on la basca no sigui tan mala de dur. El seu pas per aquest racó de Mallorca serà mal d'oblidar.

 
Nosaltres ens quedam amb un proverbi que ens deixaren com a regal de la seva estada:
     Oblida la veritat,
     oblida la fasedat,
     només els somnis poden
     transformar el món.

Bon viatge, amics yuocs.